Colaborando con EJB

26 Jul 2022

col·laborant

Este julio colaboramos con EJB

Des d’Església Jove Barcelona agraïm a la Mireia i la Lucía tot l’esforç, dedicació col·laborant i fent-se seva la tasca de la pastoral.

Aquest juliol estic col·laborant amb l’equip de comunicació d’Església Jove Barcelona. M’està encantant fer-ho: com he rigut i gaudit tot treballant! Tot i que m’he dedicat, sobretot, a preparar formularis d’inscripció a les activitats, he pogut participar en moltes tasques diferents: a EJB no hi ha dos dies iguals. Hi ha una cosa, però, que no canvia: anant a EJB tinc també l’oportunitat d’anar a la capella i resar una estona. 

Mireia Nafría

Després d’haver anat al SAFOR Pompeu durant el curs, vaig decidir poder donar a molts altres tot el que he rebut jo. Estar aquest estiu a les oficines m’està encantant, ja que he redescobert el meu lloc a la diòcesi i he pogut aportar el meu gra de sorra. Està sent una forma d’obrir canals i fer ressò perquè molts altres joves descobreixin la seva casa a Església Jove Barcelona.

Lucía Acín

Si tu també vols formar part de l’equip EJB, no dubtis en col·laborar amb nosaltres, sigui com a persona voluntària o estudiant de pràctiques.