Exercicis Espirituals Joves Adults 2022

28 nov. 2022

Aquest cap de setmana, una trentena de joves adults han participat dels ja tradicionals Exercicis Espirituals. Aquí va el testimoni d’un d’ells.

Exercicis Espirituals 2022

Fa molt temps que em trobo en una situació de desert en l’àmbit espiritual i vital. Jo sabia que necessitava més temps d’oració, però no sabia com posar-m’hi i sempre trobava alguna cosa “millor” a fer per no posar-m’hi. En els darrers mesos omplia el meu dia a dia amb plans i sempre hi havia alguna excusa per no trobar temps per a l’oració.

Els que em coneixen saben que m’aterra no fer res, ja que això comporta estar en silenci amb mi mateixa.
Necessitava frenar, i que millor manera que fer-ho abans de Nadal.

Aquest cap de setmana ha estat una arma de doble direcció: m’ha fet frenar i m’ha fet estar en silenci. Mn. Marc Labori, ens ha anat guiant tot el cap de setmana amb meditacions i consells sobre l’oració.

Quan fem oració no hem d’esperar sentir alguna cosa, el que és important és que “Estiguem” i dediquem aquell temps completament al Senyor. L’oració és més valuosa quan més ens costa i quan menys sentim.

Torno a la rutina amb les piles carregades i amb el propòsit de posar el mòbil en “modo avión” i començar i acabar el dia amb el Senyor.

Vull Agrair a totes les persones amb les quals he compartit el cap de setmana, especialment a Mn. Marc. Tan gran és el senyor, que ha permès que sense parlar, ens hàgim conegut els uns als altres.