“Déu et crida pel teu nom” Testimoni adolescent

3 gen. 2024

Hola, el meu nom és Lara, des de sempre he estat una persona de passar-m’ho bé amb la meva família i els meus amics. Així i tot, tenia un buit que no s’omplia amb res. En l’instant que més el necessitava, Déu em va tocar el cor i vaig sentir el Veritable Amor, el del meu Pare. Des del primer obrir i tancar d’ulls, em va agafar de la cara i em va donar una carícia que es va quedar segellada en la meva ànima.

“Em vas escollir a mi, una persona imperfecta, amb inseguretats, plena de dubtes, però em vas escollir.”

Gràcies a activitats com Connecta, vaig aprendre a viure en llibertat. Això em va portar a voler servir als meus germans i vaig acabar sent missionera del programa ADSUM. Però sobretot vaig començar a buscar moltes més trobades amb Tu.

Un temps després, el meu director espiritual em va convèncer per a anar a la JMJ. Em
quedo amb una frase que va dir el papa:

“Si Déu et crida pel teu nom significa que per a Déu cap de nosaltres és senzillament un número, un rostre, és una cara, és un cor…”