Una nova incorporació!

21 febr. 2024

Soc el Gerard Solé, tinc 26 anys i soc estudiant universitari de Mitjans Audiovisuals. És el meu últim any de carrera i estic realitzant les pràctiques curriculars amb l’equip d’Església Jove Barcelona.

Quina és la meva il·lusió?

Quan vaig començar la carrera, el meu somni era poder servir al Senyor a través dels mitjans audiovisuals realitzant pel·lícules, creant aplicacions, pàgines web, etc. Volia utilitzar aquest mitjà per fer arribar l’amor i l’esperança de Déu a tothom. Puc afirmar que el meu somni s’està complint!

És així perquè durant els pròxims tres mesos tindré l’oportunitat de fer les pràctiques a Església Jove Barcelona! Tinc moltes ganes de posar al servei de Jesús els meus dons i tot el que he anat aprenent a la universitat.

Què espero?

En l’àmbit personal tinc l’esperança que, a través d’aquest temps d’aprenentatge i dedicació, el Senyor em parli sobre el que vol per a la meva vida.

A més a més, estic segur que aprendre moltíssimes coses amb el gran equip que em suporta, coses que em serviran per a tota la vida.

Per acabar, dono gràcies a Déu per aquesta oportunitat i li demano que m’il·lumini, m’ajudi a potenciar la meva creativitat i em doni la fortalesa necessària per contribuir a l’evangelització dels joves de Barcelona.